Babáknak-anyukáknak szóló kézműves termékek
Hozzátáplálás, etetőszék!

Hozzátáplálás, etetőszék!

Nagy lépéshez érkeztetek kisbabáddal, kezdődik a hozzátáplálás. Az ajánlások alapján tápszerrel táplált babák esetében 4 hónapos, anyatejes babáknál pedig 6 hónapos kortól kezdődik a hozzátáplálás.

Hozzátáplálás, etetőszék!

A hozzátáplálás szinte elengedhetetlen kelléke, az etetőszék. Számos praktikus etetőszék közül válogathatsz már a mai piacon. Sok gyártó etetőszékeit találod meg. Választásnál fő szempont, hogy az etetőszék masszív és biztonságos legyen kisbabád számára. Kisbabáknál érdemes dönthető etetőszéket vásárolni. Nagyobbaknál pedig már jó döntés lehet, egy asztalhoz húzható, fix etetőszék is.

Használt etetőszék!

Amennyiben megfelelő etetőszéket vásároltunk, mi viszont már nem tudjuk kihasználni, mert gyermekünk már asztalnál eszik, érdemes meghirdetni, hogy új tulajdonost találjon magának. A használt etetőszékek rendszerint nagyon szép állapotban vannak, és jóval kedvezőbb áron tudjuk megvásárolni.

Weboldalunkon díjmentesen lehet feltölteni használt baba-mama vagy kézműves termékeket, csupán egy regisztrációra van szükség.

Amennyiben etetőszéket keresünk, akkor is érdemes felkeresni oldalunkat, hogy megtaláljuk a legjobb etetőszéket kisbabánk számára.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Feltöltés dátuma: 2020.07.09